Hande Erçel

Het Britse tijdschrift Glamour heeft een artikel geschreven over de schoonheid van de Turkse actrice Hande Erçel.

Het tijdschrift wees er eerst op dat de Sen Çal Kapımı-ster al bovenaan TC Candler’s jaarlijkse “100 Mooiste Gezichten van het Jaar” staat en in de voorgaande jaren twee keer de eerste plaats behaalde.

Glamour UK riep de 27-jarige actrice toen uit tot de mooiste vrouw ter wereld vanaf 2021.

De kroning van Hande Erçel als mooiste vrouw ter wereld door Glamour UK heeft voor veel opschudding gezorgd op sociale media.

De meningen van de volgers liepen uiteen van voorstanders van Glamour UK’s keuze van Hande als het mooiste gezicht dit jaar, tot degenen die het afkeurden, omdat ze van mening waren dat haar schoonheid een gevolg is van het feit dat ze in de afgelopen jaren onder het mes is gegaan.

Na de bekendmaking van Glamour UK waren gebruikers van sociale media en beautywebsites benieuwd naar het geheim achter Erçels schoonheid.

Het bleek dat de Turkse actrice een speciale schoonheids- en huidverzorgingsroutine volgt, zoals het dagelijks drinken van grote hoeveelheden water, om de schoonheid van haar huid en lichaamsvocht op peil te houden.

Veel volgers wezen er ook op dat Hande haar dag begint met trainen, volgens de berichten die ze deelt op sociale media.

Lifestyle blog Lets Hang Here legde uit dat Hande Erçel gezond eet, gezichtsreiniger gebruikt, dagelijks dode huid verwijdert door middel van verschillende gezichtsmaskers, naast het hydrateren van haar gezicht met rozenwater, dat helpt bij het verwijderen van vuil en vlekken van het gezicht.

Vorig jaar plaatste TOP BEAUTY WORLD Hande Erçel op nummer één in de ‘The 100 Most Beautiful Women Of 2020’ lijst, en versloeg daarmee de volgende Turkse actrice: Tuba Büyüküstün, Fahriye Evcen, Demet Özdemir, Elçin Sangu en Neslihan Atagül.

Bron: Albawaba