Helen M. (16) en Kübra Doğan (23)

De 23-jarige Kübra is overleden nadat ze door het dak van een gebouw is gevallen terwijl ze probeerde de ‘perfecte video’ op te nemen in de wijk Esenyurt, in Istanbul.

In de video, die werd opgenomen door haar nicht, is te zien hoe ze door het gat verdwijnt nadat ze op een plastic dakplaat is gestapt.

De 23-jarige Kübra Doğan, die op bezoek ging bij haar nichtje in Istanbul, viel van een hoogte van ongeveer 50 meter toen het plastic paneel op het dak instortte tijdens het opnemen van een Tiktok-filmpje (zie hieronder).

Het incident vond gisteren rond 19.30 uur plaats in het Sultaniye-district van Esenyurt.

Volgens de Turkse media kwam Kübra Doğan (23) naar hun huis in Esenyurt, in Istanbul, om haar nicht Helen M. (16) te bezoeken.

Zij besloot naar het dak te gaan om de zonsondergang te bekijken en een video te maken op een applicatie op het sociale mediaplatform. Het duo bracht enige tijd door op het dak om foto’s en video’s te maken.

Kübra Doğan (23)

Later, terwijl Kübra Doğan van haar stoel op het dak wilde afstappen, stapte ze op het plastic paneel. Het paneel kon het gewicht niet dragen en stortte in.

Het jonge meisje viel van een hoogte van ongeveer 50 meter in de ruimte van het appartement. Helen M. zag haar nicht vallen en informeerde haar familie.

Een medische team heeft tevergeefs nog geprobeerd het meisje te redden. Het team die ter plaatse kwam, stelde vast dat het jonge meisje ter plaatse stierf.

Tragische dood

De tragische dood van het jonge meisje werd op vastgelegd door haar nicht.

Haar mobiele telefoon was aan het opnemen toen haar nicht van het dak viel.

Niet in staat om te reageren op de schok van het incident, verstijfde haar nicht van angst.

Terwijl ze van het dak wilde komen, stortte het plastic paneel in en werd gezien dat het jonge meisje meters naar beneden viel.

Bekijk het filmpje hier.

Bron: Sozcu