Foto: www.tripadvisor.be

Het Certificaat van uitmuntendheid werd uitgereikt aan het Erciyes Ski Resort in Kayseri. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven die in het afgelopen jaar consequent geweldige reizigersbeoordelingen hebben ontvangen op de website TripAdvisor.

Een skivakantie in Turkije? Niet meteen het eerste waaraan men denkt als men het over Turkije heeft. Toch heeft het land heel wat te bieden op het gebied van wintersport. In het Mount Erciyes Ski Resort vindt men de perfecte combinatie van de Turkse gastvrijheid en een breed gamma aan skigelegenheden. Het resort is gelegen aan de 3.916 meter hoge Erciyes-berg, die tevens ook de hoogste berg van Centraal Anatolië is, en ontving vorig jaar 2 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Het gebied heeft verschillende skiliften en heeft 34 skipistes die samen goed zijn voor een totale lengte van 102 kilometer.

 Geweldige service en gastvrijheid

Het ski resort biedt bezoekers niet alleen een geweldige wintersportervaring, maar biedt de reiziger ook een geweldige service. Om deze reden werd het station bekroond met het Certificaat van uitmuntendheid van de website Tripadvisor. Het Certificaat bestaat al sinds 2010 en erkent horecabedrijven die consistent geweldige service bieden.

Het ski resort biedt plaats aan 10 hotels, met een gezamenlijke capaciteit van 1.500 bedden, en wordt omschreven als een gezellige plaats met een familievriendelijke atmosfeer.

Wereldbeker

De Internationale Snowboard wereldbeker zal tijdens de maand maart in 2017 in Erciyes worden gehouden. Ongeveer 120 snowboarders uit alle hoeken van de wereld zullen aan de competitie deelnemen en de wedstrijd wordt live uitgezonden voor miljoenen kijkers. Murad Cahid Cıngı, de voorzitter van de raad van bestuur van het skistation zegt vereerd te zijn met het Certificaat.

Sabah

 

 

Foto: De Erciyes-berg;  HTR Turkey Tours