België/Nederland – De opkomst van Facebookpagina’s zoals Kort uitgelegd, Het Ware gezicht van de PKK, De Ware PKK Die Europa niet Kent en Duistere plannen achter gesloten deuren heb je waarschijnlijk al zien passeren op je Facebooktijdlijn. Het zijn vier vrienden met één gemeenschappelijk doel. “We willen het echte gezicht van de terreurorganisatie, de PKK, laten zien aan de Europeanen.

De 23-jarige oprichter van Kort uitgelegd werd geïnspireerd door de Duitse pagina Kurz & Klar die op korte termijn veel volgers binnenhaalde. Het is een Facebookpagina die de PKK op een duidelijkere en juistere manier toelicht. “De terreurorganisatie PKK wordt in de Westerse media naar voren geschoven als de representatieveling/vertegenwoordiger van de Koerdische gemeenschap, dit is een grote fout uiteraard”, vertelt de oprichter van Kort uitgelegd.

https://www.facebook.com/Kortuitgelegd/photos/pb.1168861139795347.-2207520000.1458592778./1222460194435441/?type=3&theater

“De PKK probeert door middel van haar valse propaganda een publieke opinie te creëeren die ervoor zorgt dat ze worden voorgesteld als de beschermers van de Koerden, maar niks is minder waar. De echte Koerden haten de PKK”, besluit de 23-jarige.

“wij hebben niets te maken met religie. OnZE volk moet zich bevrijden van religie. Ik heb met veel moeite mijzelf bevrijd van religie. Ik heb god overtroffen en zo kon ik Abdullah Öcalan worden.(1)

PKK druist in tegen alle waarden van de Koerden

“De Koerden zijn prachtige, nobele en gelovige mensen. De PKK druist in tegen alle waarden van de conservatieve Koerden. De PKK is een darwinistische geïnspireerde groepering die de praktisering van de religie niet toelaat.”, vertelt de oprichter van Kort Uitgelegd. “De grootste slachtoffer van de PKK is de Koerdische gemeenschap zelf. Zo werd recent nog een moskee door de PKK in brand gestoken. Hier zijn de Koerden uiteraard tegen.

PKK zijn geen vrijheidsstrijders

Ook de 23-jarige Brusselaar ondernam de nodige actie en richtte de Facebookpagina Het Ware gezicht van de PKK op. “Ik wil de ware aard van de PKK laten zien aan de Vlamingen en Nederlanders”, zegt de oprichter. “Het belangrijkste is dat de Europeanen moeten begrijpen dat de PKK geen vrijheidsstrijders zijn. Het is een groepering die de Marxistische, Leninistische gedachtegoed draagt”, vertelt de 23-jarige oprichter. “We willen op termijn vele mensen bereiken zodat onze waarheid de mensen bereikt.”

https://www.facebook.com/waregezichtvanpkk/photos/a.879235608855990.1073741828.879128745533343/911593922286825/?type=3&theater

 

“Daarom vragen wij steun van iedereen en ook de turkse nieuwspagina’s om aan onze initiatief aandacht te schenken.”

PKK is geen arbeiderspartij zoals Westen voorstelt

De 28-jarige Damla die ondertussen in Istanboel woont, is de oprichter van de Facebookpagina De Ware PKK Die Europa niet KentVolgens de Turkse-Nederlander was dat nodig. “In eerste instantie moeten we onze land van herkomst steunen in de strijd tegen terreur. De westerse media stelt de PKK voor als een arbeiderspartij terwijl dat niet zo is. Men moet een onderscheid maken tussen de Koerdische burgers en de terreurorganisatie PKK. Want de PKK is een Marxistische organisatie die geen medeleven toont aan niemand, zelfs niet aan de Koerdische burgers.”

.

https://www.facebook.com/999807700100972/videos/999821553432920/?video_source=pages_finch_thumbnail_video

Wat lenin in de 19de eeuw was, ben ik in de 21e eeuw. Ik vertegenwoordig het sociaal darwinisme, aldus TERREURLEIDER abdullah öcalan (2)

PKK-aanhangers promoten darwinisme

Ook de 21-jarige Belgische Turk van Limburg nam het heft in eigen handen en richtte de pagina Duistere plannen achter gesloten deuren op. “We moeten strijden tegen het darwinistische gedachtegoed die ook op scholen wordt onderwezen. Bovendien geloven moslims niet in deze ideologie. Het is die kwaadaardige ideologie die ervoor zorgt dat de PKK in leden groeit.”, legt de Limburger uit.

“Daarnaast promoten PKK-aanhangers hun gedachtegoed en verspreiden ze hun propaganda op alle mogelijke manieren.”

‘Onze jongeren die de waarheid weten doen helemaal niets. Hier zou ook verandering in moeten komen. Als we strijden tegen die gedachtegoed, vernietigen we ze van binnenuit. Want het is die ideologie en gedachtegoed die de PKK-terroristen drijft om aanslagen te plegen in Turkije. Zonder die ideologie hebben ze niks om voor te strijden”, vertelt de Limburgse Turk.

“Isis WORDT GEBRUIKT DOOR HET WESTEN OM TURKIJE TE VERWARREN VAN VIJAND EN OM DE PKK TE DEMOCRATISEREN IN HET MIDDEN-Oosten”.

Bronnen:

(1) Abdullah Ocalan, van de Sumerische priesterstaat tot de moderne beschaving, volume 1, december 2001, p. 204

(2) Dialogen over het vrije leven, p 201