Foto: Farid Azarkan

Persbericht – DENK zal haar campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen laten leiden door kandidaat Kamerlid Farid Azarkan. Onder leiding van Azarkan zal gewerkt worden aan een verdere uitbouw van de vernieuwende en verfrissende campagne van DENK waarmee, door het behalen van vijf zetels op 15 maart 2017, een unicum in de parlementaire geschiedenis zal worden bereikt.

Azarkan heeft mede door zijn opleiding aan de universiteit Nyenrode als Future Strategist en zijn jarenlange ervaring de juiste competenties in huis. Zo was hij bij het Rijksvastgoedbedrijf verantwoordelijk voor de strategische plannen en was hij bestuurder bij talloze commerciële organisaties. Ook was hij voorzitter en tevens boegbeeld van het Samenwerkingsorgaan Marokkaanse Nederlanders.

Azarkan, die al een tijdje achter de schermen een grote bijdrage leverde aan de campagne van DENK is volgens partijvoorzitter Selçuk Öztürk dan ook een logische keuze. Selçuk Öztürk: “De combinatie van zijn bewezen tactisch inzicht, zijn enorme netwerk en zijn kandidaat Kamerlidmaatschap voor DENK maakt Farid Azarkan de ideale campagneleider voor onze beweging.”

De laatste tijd is er door Azarkan al hard gewerkt aan een plan van aanpak voor de verkiezingscampagne. Hierover zegt de nieuwe campagneleider: “De verkiezingen op 15 maart 2017 zullen een mijlpaal in de politieke geschiedenis zijn. We zullen er met man en macht aan werken om zoveel mogelijk kiezers achter het ideaal van DENK voor een rechtvaardiger en eerlijker Nederland te scharen. Dit zullen we doen door middel van verrassende, vernieuwende en soms ludieke acties”.