Foto: Zehra Çatal'ın (40)

Er zijn updates over de dood van Zehra Çatal (40), de eigenaresse van een bouwbedrijf, die met een pistool werd gedood door Yılmaz Fahrioğlu (45) in het Muratpaşa district van Antalya.

Het incident vond eergisteren rond 14.00 uur plaats in het gebouw van een bouwbedrijf aan de Rauf Denktaş Boulevard in het district Muratpaşa.

Volgens de verkregen informatie brak er een ruzie uit tussen Zehra Çatal (40), de eigenaar van het bouwbedrijf, en Yılmaz Fahrioğlu (45), haar ex-partner, naar verluidt vanwege een schuldkwestie.

Medewerkers die de geweerschoten hoorden, meldden de situatie aan de alarmcentrale. Na de melding werden veel politie- en gezondheidsteams naar het gebied gestuurd.

Vastgesteld werd dat de vrouw bij de controle door de gezondheidsteams was overleden. Politieteams gingen aan de slag om de vluchtende persoon te pakken.

Onderzoek ter plaatse bracht meerdere schotwonden in het hoofd en de nek van de vrouw aan het licht. Men heeft vernomen dat de ontsnapte persoon een strafblad heeft voor vele misdrijven.

Yılmaz Fahrioğlu en Zehra Çatal

Familieleden kwamen ter plaatse en huilden lange tijd.Huilende vrienden en familieleden stonden elkaar te troosten.

Het lichaam van Zehra Çatal werd gisteren rond het middaguur door haar familieleden uit het mortuarium gehaald.

Haar familieleden verklaarden dat Çatal geen geld schuldig was en dat Yılmaz Fahrioğlu met geweld geld probeerde af te pakken.

De politie blijft zich inspannen om de verdachte te pakken die een strafblad heeft voor “afpersing”.

Bron: Milliyet