De 31-jarige Olesya Suspitsyna is in Turkije verongelukt bij het maken van een foto bij de populaire watervallen van Düden, in de buurt van de populaire badplaats Antalya. Ze zou haar evenwicht verloren hebben, waardoor ze voor het oog van een vriendin meer dan dertig meter naar beneden stortte.

Olesya Suspitsyna bezocht afgelopen zondag met een vriendin de populaire Düden-watervallen in Antalya. Dat kon omdat de regering net de coronavirus-lockdown (tijdelijk) had opgeheven. Bovenop een klif vroeg de 31-jarige vrouw van Qostanay (Kazachstan) aan haar vriendin om een foto van haar te nemen met de Düden-watervallen op de achtergrond.

De jonge vrouw die uit Kazachstan afkomstig is, woonde al vijf jaar in Antalya. Daar werkte ze als gids voor toeristen. Nadat het verbod om uit te gaan in de regio was opgeheven, maakte ze afgelopen zondag met een vriendin een uitstapje naar de prachtige watervallen van Düden, op korte afstand van Antalya. Het is een van de meest populaire bezienswaardigheden.

„Olesya heeft altijd van de zee gehouden en het was haar droom om in Turkije te wonen”, meldt een vriend van de vrouw op sociale media. „Ze hield vooral van het gevoel van vrijheid”, schrijft een ander.

Bron: DM