Er is ongebroken bij de woning van de eigenaren van Dönerland in Emmeloord, een stad in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. Klik hier voor de beelden.

De drie zoons van de eigenaar hebben de daders betrapt, maar die zijn daarna op de vlucht geslagen. De familie en de politie zijn hard op zoek om de daders te vinden.

De daders van de inbraak werden betrapt, maar konden toch vluchten. ‘Ze hebben onze kluis meegenomen,’ klinkt het.

Verklaring door de slachtoffers.

“Met pijn in ons hart delen we het nieuws van een inbraak die afgelopen weekend rond 19h00 in ons huis heeft plaatsgevonden in Emmeloord West.”

“Waardevolle spullen zijn gestolen, spullen met hoge emotionele waarden, van onze overgrootmoeders wat onmogelijk vervangbaar is. Daarbij ook contant geld waar we hard voor hebben gewerkt. We doen een beroep op ons uitgebreide netwerk voor hulp. Help ons aub deze dieven te stoppen voordat er meer slachtoffers vallen.”

“We hebben de daders gevonden, aangesproken maar ze zijn helaas gevlucht in een auto op de drostlaan in Emmeloord.”

“Gelukkig hebben we ze weten te signaleren en hebben we beelden, video’s en foto’s van de daders. Het zijn in totaal 3 personen. Auto met donker geblindeerde ramen. Waarvan de achter ruit er uit ligt is ook relevant.”

“Als iemand informatie heeft of een tip, kom alsjeblieft naar voren. We bieden een beloning voor een gouden tip die ons helpt onze bezittingen terug te krijgen en deze dieven ter verantwoording te roepen.”

“Jullie hulp betekent alles voor ons in deze moeilijke tijd. Laten we samen sterk staan tegen dergelijke daden.”

Eigenaren Donerland

Bron: Nederlandse media