Gokay Cakici, een man van 45 is zaterdagavond in Lokeren om het leven gekomen toen hij met zijn wagen op weg was om een maaltijd aan huis te leveren.

Hij kwam in botsing met een auto die uit de tegenovergestelde richting kwam. De auto van het slachtoffer kwam op zijn dak terecht, de bestuurder was op slag dood.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond rond 19.00 uur. Toen een 45-jarige man met zijn wagen op pad was om bestellingen aan huis te leveren, kwam hij in de Beerveldestraat frontaal in botsing met een voertuig dat uit de tegenovergestelde richting kwam.

Vermoedelijk week de maaltijdbezorger even van zijn rijvak af. Zijn kleine wagen belandde op het dak. De bestuurder, een Turkse man van 45, overleed ter plaatse. Een verkeersdeskundige kwam de omstandigheden van het ongeval onderzoeken.

“Een hardwerkende man, gekend bij honderden Lokeraars”

Het slachtoffer kluste naast zijn voltijdse job als kabellegger in het weekend wat bij als koerier bij een populaire pitazaak in Lokeren. Hij was graag gezien.

“Gokay was een man met een gouden hart”, vertelt Adem Mergen, voorzitter van de Turkse moskeevereniging.

“Ik kende hem en zijn familie heel goed. Als pitabezorger was hij bij honderden mensen in Lokeren gekend.”

De pitazaak sloot meteen na het ongeval de deuren en blijft alvast tot en met woensdag gesloten om de familie bij te staan.

“We verliezen een lieve, hardwerkende man die alles over had voor zijn gezin. Hij was ook een trouwe vrijwilliger in onze moskeevereniging. Hij had een liefde voor muziek. Hij zal heel hard gemist worden”, aldus nog Mergen.

Traditie

Volgens de tradities wordt het lichaam van de overledene vandaag ritueel gewassen en zal het vanavond of maandag worden overgebracht naar Turkije om daar te worden begraven.

Bron: Belgische media