Op deze video zie je hoe een vrouw zich verweert tegen haar mannelijke belager bij een geval van verkeersagressie. Het incident deed zich voor in Istanbul, in het district Sarıyer.

De schermutseling ontstond na een discussie over wie voorrang had. In eerste instantie was het de man die de vrouwelijke automobiliste, Fatma Zaralı, aanviel.

De man stapte uit, ging naar Zaralı’s auto toe en sloeg haar in het gezicht. Zaralı, die blijkbaar vroeger nog taekwondo gedaan heeft, verdedigde zich eerst en ging dan in de tegenaanval.

Eerst ging de man er als een haas van door; zijn auto zette zich plots in beweging, want hij was vergeten zijn handrem op te zetten.

Zaralı achtervolgde de man en reed hem opzettelijk langs achter aan. Dan stopte de man opnieuw en probeerde haar weer aan te vallen. Maar Zaralı bleef zich verweren en overmeesterde hem door hem bij zijn neus te grijpen.

Het gevecht kwam ten einde toen een omstaander tussenbeide kwam.

Verkeersagressie komt vaak voor in Turkije.

Eerder deze maand werd nog een man opgepakt die een vrouwelijke automobiliste had aangevallen op een drukke autosnelweg in een district van Istanbul.

De man schold haar uit en beschadigde haar auto. De vrouw raakte gewond aan haar hoofd en haar arm.

Bron: Hürriyet

S.V.R.