Foto: Gözde en Gyulay

Twee Turkse dames die in Nederland wonen kondigden hun huwelijk aan met een klein feestje op het strand. De jonge meisjes reageerden op de felle kritiek met deze video. Bekijk hier de beelden.

Twee in Nederland wonende Turkse vrouwen zijn met elkaar getrouwd in Bergen Op Zoom, een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

Twee jonge Turkse meisjes die in Nederland wonen kondigden hun intrede aan met een eenvoudige viering met hun familieleden en vrienden op het strand.

De video van het paar dat hun huwelijk vierde werd trending op sociale media. De foto’s die oorspronkelijk werden gedeeld door Gyulay werden zo’n 7,9 miljoen keer bekeken op Twitter.

In Nederland, waar het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht sinds 1 april 2001 legaal is, hebben twee in het land wonende Turkse meisjes zich nu bij de groep homoseksuelen gevoegd die in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Deze beelden die op social media werden gedeeld door het pas getrouwde stel, dat trouwde in de gemeente Bergen Op Zoom, gingen viral.

Bron: