De familie Çapın die in Hamburg, Duitsland woont, kreeg een verkeersongeval in Slowakije op de terugweg na een reis naar Turkije. Bekijk hier de tragische beelden. 

Nadat ze hun vakantie in Turkije hadden doorgebracht, kreeg een Turks gezin op de terugweg een verkeersongeval in Slowakije.

Bij het ongeluk kwam 1 persoon om het leven en raakten 4 mensen gewond, waarvan 1 ernstig.

De familie die door Slowakije reisde om terug te keren naar het land waar ze woonden na hun vakantie in Turkije, kreeg een ongeluk op de snelweg D2. Bij het ongeluk overleed de 48-jarige Günay Çapın ter plekke.

Het ongeluk vond vrijdagochtend rond 07:00 uur plaats rond het dorp Kúty op de D2 snelweg van Slowakije naar Tsjechië.

Het voertuig, waarin zich een Turks gezin van vijf personen bevond, raakte door een onbekende oorzaak de vrachtwagen die voor hem reed van achteren.

Het voertuig slipte door het effect van de botsing en rolde een ravijn in.

Volgens het nieuws zijn Gülsüm Çapın (40), haar zonen Yasin (12) en Hamza Çapın (5) en haar dochter Zeynep Çapın (10) in het ziekenhuis opgenomen.

Terwijl ambulanceteams de gewonden hielpen, werd Gülsüm Çapın, die bij bewustzijn was maar ernstig gewond, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De snelweg D2 was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

De politie van Bratislava zei in een verklaring dat de vrachtwagenchauffeur onmiddellijk om hulp riep, maar dat niemand van de andere chauffeurs op de weg hielp.

“Een van de gewonde kinderen zat aan de kant van de weg te wachten op hulp, maar niemand hielp hem,” zei de politie.

De politie zei dat de vrachtwagenchauffeur negatief had getest op alcohol en dat de oorzaken van het ongeluk worden onderzocht.

Bekijk hier de tragische beelden

Bron: Ensonhaber