De merkwaardige naam, die oorspronkelijk uit Diyarbakır Ergani komt, is er met haar rijkdom ook in geslaagd om de Forbes-lijst binnen te komen.

Süreyya Yalçın heeft onlangs naam gemaakt met haar slanke uiterlijk. Bekijk hier haar foto’s.

We spraken met Süreyya Yalçın, die met haar man Ozan Baran in Miami woont, in haar huis in Bodrum, waar ze op vakantie was.

Yalçın, die bekendmaakte dat ze in 2015 schildklierkanker heeft overwonnen, vertelde waarom de media zoveel interesse in haar toont.

Faruk Yalçın, vader van Süreyya Yalçın, behoort tot de rijkste mensen ter wereld.

Hij voert al meer dan 30 jaar grote bouwprojecten uit in Turkije en in veel landen van de wereld en staat op de 21e plaats in de lijst van “rijkste mensen” die in 2005 door het tijdschrift Forbes werd gepubliceerd, met een fortuin van meer dan vijf miljard dollar, en op de 721e plaats van rijkste mensen ter wereld.

Süreyya Yalçın is geboren in 1984. Süreyya Yalçın is 39 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Diyarbakır.

Je recente verschijning stond in de belangstelling. Er waren berichten dat je leed aan anorexia. Hoe is je gezondheidstoestand?

– God verhoede… Als er zoiets zou zijn, zou ik onmiddellijk hulp zoeken bij een gezondheidsinstelling. Ik ben ook erg bang voor de dood.

Wat eet en drink je overdag?

– s Ochtends eet ik ananas of salade. s Avonds eet ik één gezonde maaltijd. Ik gebruik geen olie omdat ik daar te veel last van heb. Ik haal al mijn vet uit het eten dat ik eet. Mijn lievelingseten is vis.

Waarom heb je besloten om zo dun te worden?

– Ten eerste voel ik me heel goed en gezond. Ik vind mezelf heel mooi zo. Ik heb er altijd van gehouden om slank te zijn, maar ik heb er nooit naar gestreefd. Ik vond het moeilijk om af te vallen omdat ik zo graag eet. Maar nu ben ik perfect. Bekijk hier haar foto’s.

In 2016 trouwde je met Ozan Baran en verhuisde je naar Amerika. Ben je van plan om terug te keren naar Turkije?

– Ik hou van Turkije, ik zou hier graag willen zijn. Maar het is niet mogelijk vanwege het drukke werk van mijn man Ozan…

Ik was er getuige van hoe u in de keuken inkopen deed voor uw huis in Miami en zelf de maaltijden bereidde. U maakte de avond ervoor ook de lunch voor uw man…

– Ja, we hebben geen kok. Ik kook alles in het huis in Miami. Ik houd van koken. Ik kook met liefde.

Je hebt in 2015 schildklierkanker gehad en deze nare ziekte overleefd. Wat heb je in die periode meegemaakt?

– Ja, ik kwam er in 2015 bij toeval achter dat ik kanker had. Deze ziekte vertoonde geen andere symptomen dan gewichtstoename. Het werd ontdekt tijdens mijn routinecontrole om de 6 maanden. Het eerste wat ik deed was Ozan bellen, die op dat moment mijn vriend was en in Amerika woonde. De volgende dag kwam hij meteen naar me toe. De volgende dag onderging ik een operatie onder leiding van Prof. Dr. Mete Düren, die me hielp deze nare ziekte te overwinnen.

Heb jij esthetiek?

– Natuurlijk heb ik, net als de meeste van mijn medevrouwen, geen esthetiek. Iedereen moet leven zoals hij of zij gelukkig is. Eigenlijk ben ik voorstander van goed ouder worden.

Heb je vrienden waar je contact mee houdt uit de maatschappij?

– Natuurlijk houd ik contact met de meeste van mijn oude vrienden. Als ik naar Turkije kom, zie ik ze altijd allemaal en brengen we samen tijd door. Maar de vrienden die ik op kostschool in Zwitserland heb gestudeerd, nemen een heel speciale plaats in.

Wat is je grootste droom?

– Op een dag wil ik als vrouw voorzitster van Fenerbahçe worden.

Je hebt een speciaal zwak voor dieren. Hoeveel besteed je maandelijks voor zwerfdieren?

– In geval van nood, help ik ze op elke manier die ik kan. Ik betaal het honorarium van de dierenarts, sterilisatie, vaccinatie of medische ingrepen die daar gedaan moeten worden, ik geef voldoende voedselsteun.

Hoeveel honden heb je in totaal in de VS en Turkije?

– Ik heb 7 puppies. Ik heb onlangs een Dobermann geadopteerd uit het asiel in Bodrum en hem Count genoemd.

Je leven is sinds je kindertijd verweven met dieren. Dieren of mensen?

– Natuurlijk hou ik van nature veel van mensen, maar dieren zijn veel onschuldiger en behoeftiger. Als ik zie wat sommige mensen dieren aandoen, breekt dat mijn hart. Laten we met dit weer een bak water voor de deur zetten.

Bekijk hier haar foto’s.

Bron: Hurriyet