Neslihan Doğrusöz (32), die in 2017 deelnam aan de modewedstrijd ‘İşte Benim Stilim’, is net zoals Rüzgar Erkoçlar en Poyraz Sakuçoğlu van geslacht veranderd.

Neslihan Doğrusöz voor zijn transformatie.
Neslihan Doğrusöz voor zijn transformatie.

Voortaan gaat ‘ze’ door het leven als ‘Doruk’. Doruk, die ook een baard heeft laten groeien, beantwoordde vragen voor een reportage in het magazine Gzone.

Neslihan Doğrusöz na zijn transformatie.

“Ik voelde me al een jongen toen ik nog een kind was. Ik speelde met de scheerset van mijn opa en smeerde scheerschuim op mijn gezicht toen ik 5 jaar oud was. Tijdens mijn deelname aan ‘İşte Benim Stilim’, droeg ik altijd een boxershort onder mijn jurken of rokken.

“Gelukkig heb ik ‘Doruk’ leren kennen, ik ga altijd aan je zijde staan. Wij zijn mooi vanbinnen”, werd er vermeld op Instagram door Neslihan zelf.

Neslihan Doğrusöz na zijn transformatie.

Demet Akalin, een Turkse popster, betuigde haar steun aan Doruk door te reageren op de post met “Hoe jij je beter in je vel voelt. Zeer knap.”

Neslihan werd geboren in 1986. Ze is 1.70 groot en is sinds 2005 gedreven door alles wat te maken heeft met mode. Ze werkt als freelance styliste en heeft daarnaast ook deelgenomen aan belangrijke opdrachten voor de modemagazines Elle, Marie Claire en Vogue.

Neslihan Doğrusöz na zijn transformatie.

Bron: odatv.com

I.Y.