Salim Tuncel, de vader van Saliha Tuncel (25), een verpleegster die stierf na een val van het balkon, ontving de auto en tas van zijn dochter na het politieonderzoek.

In een gesprek met DHA zei Tuncel: “Als familie weten we zeker dat dit een moord is.”

Het onderzoek naar het incident waarbij Saliha Tuncel, een verpleegster die in een privéziekenhuis werkt, van de 7e verdieping van het appartement viel en op 24 mei overleed, is nog gaande.

In het onderzoek werden ook de woning van Saliha en de auto doorzocht. Salihas vader Salim Tuncel, die in Niğde woont, kwam naar Aksaray en ontving de auto en tas van zijn dochter na het politieonderzoek.

Salim Tuncel zei dat de dood van zijn dochter hun leven als familie heeft verduisterd en zei:

“We hebben op dit moment geen informatie en documenten omdat ons openbaar ministerie een geheimhoudingsbesluit heeft genomen in de zaak van mijn dochter. Het resultaat van de autopsie is nog niet bekend en de datum van de autopsie is nog niet duidelijk.”

“We hebben de auto en de tas van mijn dochter ontvangen en het voertuig is onderzocht. Afgelopen weekend is ook het huis van mijn dochter onderzocht en hebben ze de sleutel overhandigd aan haar vriendin Şeyma. We namen de huissleutel van haar af en namen de persoonlijke bezittingen van mijn dochter mee. Het onderzoek van de mobiele telefoon is nog gaande. Onze staat onderzoekt het incident. Het zal beslissen op basis van het resultaat van de autopsie.”

Tuncel zei: “Als familie weten we zeker dat dit een moord is. Ik hoop dat onze ouderen ons zullen rechtvaardigen in deze kwestie. Ik zal er alles aan doen om het incident op te helderen, ik zal het niet loslaten.”

“Ik ben nu met vakantieverlof. Ik heb nog een week vakantieverlof. Als de omstandigheden voor mijn kind en voor onze zaak zo blijven, ga ik ook met pensioen. Wat kan een 24-jarig meisje van 50 kg je aandoen? Denk aan alles. Wat voor kwaad kan iemand van 50 kg doen?”

Op 24 mei overleed Saliha Tuncel (24), een verpleegster die van het balkon op de 7e verdieping van de woning van dokter Halil İbrahim A. (43) viel.

In Aksaray werd de eigenaar en hoofdarts van het ziekenhuis, dokter T.C. aangehouden in verband met de dood van Saliha Tuncel (25), een verpleegster die van het balkon viel van de woning waar haar vriend Halil İbrahim A. (43) woonde.

Bron: Konyapostasi