World Travel Awards heeft het Mövenpick Hotel in Istanbul verkozen tot ‘Europe’s Leading Business Hotel’ en ‘Turkey’s Leading Conference Hotel’ van het jaar 2017, tijdens de 24e editie van de jaarlijkse Europese Galaceremonie op 30 september in het Russische Sint-Petersburg. Dat meldt het hotel in een verklaring.

De prijzen ‘European Leading Business Hotel’ en ‘Turkey’s Leading Conference Hotel’ werden door de president en oprichter van World Travel Awards, Graham Cooke, aangeboden aan Bozkurt Atabek, de manager van Mövenpick Hotel Istanbul.

Links: Atabek
Rechts: Cooke

“Sinds het zijn deuren opende in 2003, heeft het Mövenpick Hotel Istanbul zijn gasten altijd verwelkomd met persoonlijke aandacht en service die de verwachtingen van de gasten oversteeg”, zei Atabek.

“Deze prijs getuigt van het streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid van ons team en we zullen deze waarden en onze toewijding blijven uitdragen, zodat we een unieke plaats zijn om te verblijven, te ontmoeten en te dineren, of onze gasten nu op zaken- of op plezierreis zijn”, voegde hij eraan toe.

De World Travel Awards eren de belangrijkste prestaties binnen de reis-en toerisme-industrie sinds 1993, en worden uitgereikt op basis van onafhankelijke stemmen van honderdduizenden reisprofessionals over de hele wereld.

Hurriyet