De Belgische Turken van Europa gaan donderdag een tent opzetten in Brussel om het bloedvergieten van de PKK aan te tonen aan de Europeanen, dat meldt de Turkse staatsbureau Anadolu Agency. “Ons doel is om de vrede tussen volkeren te creëren en te laten zien dat België tegen alle vormen van terrorisme is”, luidt het.

Klik hieronder op de afbeelding voor verdere details.

Datum: 31 maart – 23 april (vanaf 10h00)

Locatie: Place Madou

10000
“Om het ware gelaat van de terreurorganisatie PKK te tonen aan de Europeanen zullen wij vanaf donderdag voor het Europees Parlement een tent opzetten en op die manier zullen wij meer duidelijkheid scheppen over de terroristische groepering de PKK”, aldus Basir Hamarat, de voorzitter van UETD (Unie van Europese Turkse Democraten) aan AA.

“Wij zullen bij dit protest alle vormen van terreur veroordelen. We verzetten ons tegen elke vorm van terrorisme. Elke terroristische aanval raakt ons. In Brussel, In Parijs, in Lahore waar dan ook ter wereld. Daarom is het belangrijk dat men één blok moet vormen tegen terreur”, aldus Basir.

Metin Külünk (Turks parlementslid): Om de ware aard van de PKK te laten zien zullen de Belgische Turken komende donderdag een tent opzetten in Brussel. (29 maart 2016)

Dank jullie wel Belgische Turken

PKK is geen Koerdische groepering. PKK is een terroristische groepering

Bron: http://aa.com.tr/tr/dunya/turkler-pkknin-kanli-yuzunu-anlatmak-icin-cadir-kuracak/545990