YouTuber Merve Veziroğlu Yıldırım werd op 32 plaatsen neergestoken door Yunus Yıldırım, met wie ze getrouwd was.

De architecte en Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım werd aangevallen door Yunus Yıldırım, met wie ze getrouwd was. De 32-jarige Youtuber werd naar de intensive care gebracht.

Merve Veziroğlu Yıldırım, een architecte en Youtuber die in Üsküdar woont, werd aangevallen met een mes door haar man Yunus Yıldırım.

Na een ruzie thuis stak Yunus Yıldırım zijn vrouw 32 keer met een mes. Yıldırım werd met ernstige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen en de aanvaller werd gepakt.

Terwijl Merve Veziroğlu Yıldırım met ernstige verwondingen in het ziekenhuis werd opgenomen, werd de dader opgepakt.

Volgens het nieuws van DHA gebeurde het incident gisterochtend. Het stel dat ongeveer 1 jaar geleden naar hun huis in Üsküdar verhuisde, zou voortdurend ruzie maken.

Het echtpaar Yıldırım begon om een onbekende reden ruzie te maken in de ochtenduren. Toen viel Yunus Yıldırım Merve Yıldırım aan in de slaapkamer. Yunus Yıldırım meldde zich vervolgens toen bij de politiediensten.

‘Straffen voor geweld’

Merve Veziroğlu Yıldırım’s zus Şerife Yavuz kwam na het incident naar het huis waar haar zus woonde.

Yavuz zei: “Mijn zus ligt momenteel op de intensive care, ze bloedt. We weten het ook niet precies. Ik ben in shock. Ik wil dat de straffen voor geweld verzwaard worden.”

“We gaan ’s avonds naar bed en het is niet duidelijk hoe we ’s morgens wakker zullen worden. Ik ben in shock. Ik hoop dat het goed met haar komt. Ze belden vanuit het ziekenhuis en zeiden dat hij op 32 plaatsen was neergestoken.”

Ali Aydın, die in het gebouw woont, zei: “De man had me al verteld dat ze vaak ruzie hadden. Ze waren hier 1 jaar, ze waren pas getrouwd.”

Bron: NTV