Ali Rıza Çalışkan en diens gezin

Een vrachtwagen met een lekke band op de Noord-Marmara Snelweg in Sancaktepe, Istanbul, raakte de auto van een Turks gezin die in dezelfde richting reisde.

Bij het rampzalige ongeluk konden de moeder en dochter, die met verwondingen naar het ziekenhuis werden gebracht, niet worden gered.

Een Turks gezin is verongelukt bij een verkeersongeval in Sancaktepe, Istanbul. Het ongeluk gebeurde eergisteren rond 12.00 uur.

Een andere bestuurder İlyas Atçı kreeg een klapband tijdens het rijden. Zigzaggend op de weg raakte de vrachtwagen een auto met Deens kenteken, bestuurd door Ali Rıza Çalışkan.

Door het ongeluk slipte de auto op de middenberm. Bestuurder Çalışkan zat bekneld in het voertuig. Vrachtwagenbestuurder İlyas Atçı en 5 mensen in de auto raakten gewond bij het ongeluk.

Moeder en kind overleden

De zwaargewonde bestuurder, die bekneld zat in het voertuig, werd door de brandweer uit zijn wagen geholpen. De gewonden werden met ambulances naar ziekenhuizen in de buurt gebracht.

Naar verluidt zijn de moeder en haar kind in het ziekenhuis overleden terwijl de bestuurder, vader Ali Rıza Çalışkan, in ernstige toestand was.

Bron: Sozcu