De toenmalig geblesseerde Braziliaanse voetbalspeler Neymar Jr. huilt tijdens een persconferentie in Teresopolis, nabij Rio de Janeiro, Brazilië, 10 juli 2014.

De Braziliaanse superster Neymar Jr. zei dat hij in tranen was uitgebarsten bij het kijken van de Turkse kaskraker “7. Koğuştaki Mucize” (Miracle in Cell No. 7).

“Mensen met kinderen zullen misschien begrijpen hoe ik mij heb gevoeld. Wat een film was dat,” deelde Neymar in een Instagram-verhaal. “Ik huilde als een kind,” schreef hij.

De film, geregisseerd door Mehmet Ada Öztekin, vertelt het verhaal van een geestelijk gehandicapte vader die onterecht gevangen zit voor de moord op een kind.

De autoriteiten hebben hem onder maximale beveiliging geplaatst in gevangeniscel nr.7. Nadat hij het vertrouwen won van zijn medegevangenen, kreeg hij de kans om zijn dochter te zien.

De cast omvat gerenommeerde figuren uit de Turkse filmindustrie zoals Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur en Deniz Baysal.

De film 7 Koğuştaki Mucize, die werd uitgebracht in oktober, is een remake van een gelijknamige Koreaanse film uit 2013.

Miracle in Cell No. 7

Sabah

O.A.