Het lichaam werd een meter diep in het bos begraven...

Onderzoekers hebben in een bos in Moers-Hülsdonk, in de buurt van Düsseldorf en Duisburg, het verminkte lichaam van Kazim Tatar gevonden.

De man uit Moers, Duitsland, was sinds september vermist. Zijn zoon en een andere man zitten in hechtenis. Ze worden verdacht van moord.

Slechts twee dagen na de arrestatie van twee mannen die dringend van de misdaad worden verdacht, hebben de onderzoekers in de moordzaak van Kazim Tatar opnieuw een succes gescoord: Donderdagavond werd het lichaam van de man uit Moers, die sinds 12 september vermist was, gevonden.

Agenten van het team ontdekten hem in een klein bosgebied in Moers-Hülsdonk. Het lichaam werd begraven op een diepte van ongeveer een meter.

Het bleek dat het lichaam in zes stukken was gesneden voordat het werd begraven. Een autopsie op vrijdagochtend bevestigde de identiteit van Kazim Tatar.

De 56-jarige was op 12 september teruggekeerd van een vakantie in Turkije. Sindsdien is er geen spoor meer van hem.

Begin oktober brandde Tatars flat aan de Homberger Straße in Moers af. Onderzoeken leidden tot de arrestatie en aanhouding van de zoon van Kazim Tatar en een andere man uit Neukirchen-Vluyn op 21 november.

Ze worden er sterk van verdacht Tatar te hebben vermoord. Volgens de politie was de plaats van het misdrijf de flat van Tatar, waar bloedsporen werden gevonden. Na de moord zou het lichaam in een auto zijn meegenomen.

Bron: Duitse media