Een Turks gezin dat in Nederland woont, heeft een ongeluk gehad in Turkije waar ze op vakantie waren. Bij het ongeluk kwamen 2 mensen in de auto om het leven en raakten 2 mensen ernstig gewond.

Bij het ongeluk dat rond 21:00 plaatsvond, raakte de auto met 60 DJ BX kenteken onder controle van Şevket Güngör de aanhanger van de tractor met onder controle van Veli Ö. die richting Denizli wilde afslaan.

Volgens de verkregen informatie kon de auto stoppen door de betonnen muur van een werkplaats 450 meter verderop te raken.

Na de melding van de omliggende burgers werden ambulanciers naar de plaats van het ongeval opgeroepen. Bij de eerste interventie van de paramedici werd vastgesteld dat Şevket Güngör, een expat uit Karaman, en zijn vrouw Emine Güngör overleden waren.

De 3-jarige Umut G. en İklima G., die zwanger zou zijn, raakten ernstig gewond bij het ongeluk. De gewonden werden na de eerste interventie naar het Nazilli Staatsziekenhuis gebracht.

Volgens de informatie van DHA nieuwsagentschap, werden de lichamen van het echtpaar Güngör, die naar het Didim district van Aydın gingen voor vakantie, eerder deze week afgeleverd bij hun familieleden.

Er is een onderzoek ingesteld naar het ongeluk.

Şevket Güngör en zijn vrouw Emine Güngör, afkomstig uit Venray in, zijn omgekomen bij een verkeersongeval in Aydın Kuyucak.

Bron: Turkse media