Foto: Zangeres Seçil Çiftçi

Seçil Çiftçi zou het slachtoffer Semih Sevgi hebben vermoord en vervolgens zijn lichaam in het bos hebben begraven met hulp van haar vader. Uit een recent autopsierapport bleek dat het slachtoffer een gebroken linkerarm en been had.

Een vrouw zou haar ex-vriend hebben vermoord na hem te hebben geslagen met een metalen stoelpoot en hem vervolgens te hebben gewurgd met een panty van haar, zo blijkt uit een autopsie.

De Turkse zangeres Seçil Çiftçi zou het slachtoffer Semih Sevgi hebben vermoord en zijn lichaam vervolgens met hulp van haar vader in het bos hebben begraven.

Uit een autopsie is gebleken dat Semih Sevgi fatale breuken opliep toen hij eerst met een fles rond het hoofd werd geslagen – daarna brak de vrouw zijn arm en een been met de stoelpoot.

Hij stierf toen Seçil Çiftçi een panty gebruikte om hem te wurgen. Seçil Çiftçi bekende tegenover de politie in Istanbul dat het stel ruzie had en dat zij hem herhaaldelijk sloeg met een gebroken metalen stoelpoot, aldus lokale media.

Haar vader – die haar naar verluidt hielp met het vastbinden en begraven van Semih Sevgi’s lichaam – werd ook gearresteerd.

Het Turkse Forensisch Medisch Instituut zei dat de dood van het slachtoffer het gevolg was van “gezichts-, schedel- en extremiteitsbreuken door algemeen lichaamstrauma, hersenbloeding en wurging”.

Semih Sevgi

Uit het autopsierapport bleek ook dat Sevgi een gebroken linkerarm en -been had.

Hij had ook inwendige bloedingen in zijn hersenen en werd later gedood door wurging, aldus het rapport.

Het lichaam van het slachtoffer – geïdentificeerd door zijn vingerafdrukken – werd in januari van dit jaar gevonden door een familie die paddenstoelen plukte in het bos in de wijk Sancaktepe, in de stad Istanbul.

Het provinciale gendarmeriecommando van Istanbul begon Ciftci te verdenken nadat ze een aantal tegenstrijdige verklaringen had afgelegd, aldus lokale media.

Na haar arrestatie vertelde ze onderzoekers: “Ik sloeg hem vele malen met de gebroken ijzeren poot van de stoel toen de ruzie toenam.

“Toen hij stierf, vroeg ik mijn vader om hulp. We begroeven het lichaam met zijn handen en voeten vastgebonden.”

Zowel Seçil Çiftçi als haar vader zijn in hechtenis genomen.

Bron: Habertürk