De Turkse schrijver Metin Hara heeft bevestigd dat hij een relatie heeft met het Braziliaanse supermodel Adriana Lima, vooral bekend als een Victoria’s Secret Angel.

Hara en Lima werden op 10 juli gespot door verslaggevers terwijl ze gepassioneerd aan het kussen waren op de internationale luchthaven Atatürk van Istanbul. Na de mediaberichten heeft Hara een schriftelijke verklaring uitgegeven waarin hij zei dat ze gevoelens voor elkaar hebben gekregen. “Ik ontmoette Adriana in juni in Istanbul. Na een prettig gesprek gaf ik mijn boek als cadeau aan haar. We bleven deze periode in contact en we merkten dat we gevoelens voor elkaar ontwikkelden. We leren elkaar nu beter kennen”, stelt hij.

Eerder was een video te zien waarop Lima in een sportschool het Grijze-Wolvengebaar maakte. Dat circuleerde weken op sociale media.

Het gebaar, dat geassocieerd wordt met de Partij van de Nationalistische Beweging (MHP), wordt gevormd door de ring- en middelvinger op de duim te plaatsen, waardoor het hoofd van een wolf wordt gevormd – een symbool van het Turkse nationalisme.

Hurriyet