Vader Okan Köseoğlu en dochter Yağmur Köseoğlu (11)

Een jong Turks meisje uit Engeland kwam om het leven bij een afschuwelijke botsing met een jetski toen ze op vakantie was met haar gezin in Turkije. Bekijk hier de beelden. 

Yağmur Köseoğlu, 11 jaar, werd vorige week begraven in Hemel Hempstead, waar ze opgroeide, nadat ze op tragische wijze om het leven kwam op een strand in Ayvalik, West-Turkije.

Ze zat achterop de jetski van haar vader in de wateren rond Ayvalik, West-Turkije, toen een tweede jetski tegen hen botste, wat leidde tot haar vroegtijdige dood op 12 augustus.

Videobeelden, gefilmd door haar 14-jarige broer Toprak, die te gruwelijk zijn om te publiceren op de site, laten zien hoe de laatste momenten van Yağmur’s leven eruit zagen. Bekijk hier de beelden.

Haar oudere broer Deniz, 15, is te zien terwijl hij in de zee zwemt terwijl hun moeder, Gunes, een 46-jarige maatschappelijk werkster, buiten beeld ontspant op het zandstrand.

Men hoort de familie lachen en grapjes maken kort voordat de andere jetski tegen hen aanvliegt en hen beiden in zee slaat.

Toprak zegt: ‘Wat krijgen we nou. Die gasten zijn net tegen papa en Yağmur opgebotst. Wat de f***!’

Haar oom Mehmet Goren, 39, onthulde dat de jetski van de aanvaller ronddraaide en over de vader, de 41-jarige Okan, en Yağmur heen reed terwijl ze in het water lagen.

Het jonge meisje werd op tragische wijze dood verklaard nadat de aanvallers, van wie wordt aangenomen dat één een camera vasthield tijdens de crash, vluchtten.

Gearresteerd

De twee nog naamloze mannen die op de andere jetski zaten werden gearresteerd door de Turkse politie en worden aangeklaagd voor doodslag.

Mehmet, die thuis was in Nottingham toen het incident plaatsvond, onthulde de gruwelijke nasleep van het incident.

Hij zei: “Er stroomde bloed uit haar gezicht en over haar hele lichaam. Het was traumatisch voor de hele familie.”

“Ze was de jongste – om haar zo te zien is gewoon ondenkbaar. Ze was zo vol leven.”

“Ze was altijd zo gelukkig. Ze had heel veel vrienden en was heel lief voor iedereen.”

“Ze zong graag en hield van haar make-up. Ze was net een tiener aan het worden en had de wereld zoveel te bieden.”

Harteloos

Hij onthulde ook dat het verhuurbedrijf van jetski’s gewoon doorging met het verhuren van voertuigen, slechts 20 minuten na het tragische incident.

De eigenaars zeiden dat ze onaantastbaar zijn. ‘Je kunt er niets aan doen,’ klonk het.

Hoewel de familie van de in Groot-Brittannië geboren Yağmur Turks is, is haar vader eigenaar van een restaurant in Hemel Hempstead en heeft het gezin hun drie kinderen opgevoed in de stad Hertfordshire.

Bron: Britse media