Gizem Saraçoglu

Gizem Saraçoglu, een advocate die naar huis ging na het verlaten van het proces in Kastamonu (een provincie in het noorden van Turkije), werd dood aangetroffen door haar familieleden.

Advocaat Gizem Saraçoglu, ingeschreven bij de Orde van advocaten van Kastamonu, ging naar haar huis in de wijk Candaroğlu na het verlaten van haar proces in de ochtend.

Na een tijdje werd Gizem Saraçoglu, een jonge advocaat van wie haar familieleden en vrienden niets hadden gehoord, dood aangetroffen in haar huis door haar familieleden.

De politie werd naar de scène gestuurd na een tip. Het lichaam van Gizem Saraçoglu werd na onderzoek ter plaatse overgebracht naar het mortuarium van het Kastamonu-Ziekenhuis. Het onderzoek naar het incident is nog gaande.

In Kastamonu is strafpleiter Gizem Saraçoglu dood aangetroffen in de badkamer van haar woning. Naar het incident is een onderzoek ingesteld.

In Kastamonu is advocaat Gizem S.(25) dood aangetroffen hangend aan het plafond aan haar nek in haar woning na haar proces in het gerechtsgebouw van Kastamonu.

Gizem S., een strafpleiter ingeschreven bij de Orde van advocaten van Kastamonu, ging na haar hoorzitting om 12 uur naar haar huis waar ze woonde met haar moeder in het Candaroglu District.

Jonge advocaat gevonden hangend aan plafond in badkamer van haar huis in Kastamonu

Vrienden die op zoek waren naar Gizem S. die de badkamer inging, verwittigden haar moeder toen men haar niet kon bereiken. Bij het betreden van de badkamer trof de moeder haar dochter aan die met een touw van haar nek aan het plafond hing.

Medische en politieteams werden na de melding naar het huis gestuurd. Bij controle werd vastgesteld dat de advocaat was overleden.

Het lichaam van Gizem S. werd voor autopsie naar het Opleidings- en Onderzoeksziekenhuis van Kastamonu gebracht, terwijl de politie een onderzoek instelde.

Bron: NTV