Voorbije maand hebben de leden van de CD&V Gent hun nieuwe afdelingshoofden verkozen. De jonge politica Eda Öztürk werd met 68% verkozen tot de nieuwe voorzitter van Jong CD&V Gent.

Eda Ozturk is ambitieus: “Als Jong CD&V Gent zullen we aandacht besteden aan de belangrijkste lokale problemen en telkens opnieuw voor aanvaardbare oplossingen zoeken rekening houdend met waarden als respect, eerlijkheid, solidariteit en verdraagzaamheid.”, aldus de voorzitter Eda Öztürk.

“Door overlegmomenten te organiseren met de Gentse jongeren, geïnteresseerden en organisaties zullen we op zoek gaan naar  ideeën én antwoorden ontwikkelen op tal van hedendaagse (grote en kleine) maatschappelijke uitdagingen zoals klimaat, mobiliteit en armoede.

Ook willen we de jongeren op een laagdrempelige manier prikkelen rond politiek en hen mee laten participeren aan het beleid om samen aan de toekomst te bouwen.”

Voor vragen en voorstellen kan u ons mailen op jongcdenvgent@gmail.com

Christen-Democratisch en Vlaams is een Vlaamse, christendemocratische centrumpartij die met ongeveer 20% van de kiezers de tweede grootste partij van Vlaanderen is. De CD&V is tevens de tweede grootste partij in het Vlaams Parlement.