Gunther Levi ( Familie-acteur en zanger van De Romeo’s)

Wie goed kijkt naar de Vlaamse serie ‘Familie’, zal opmerken dat Gunther Levi hier en daar een kale plek krijgt op het hoofd.

Hij geeft dat toe in een interview met de Belgische media, maar zegt dat een tweede haartransplantatie momenteel niet kan.

Ook acteurs hebben geen vat op de tijd en dus worden ook zij ouder. Bij Gunther Levi is dat in ‘Familie’ te merken aan zijn kalende kruin. Vijf jaar geleden is hij al eens naar Turkije gevlogen voor haarimplantaten.

“Ja, inderdaad”, geeft de Familie-acteur en zanger van De Romeo’s toe. Vijf jaar geleden kreeg hij in een Turkse kliniek haarimplantaten vooraan.

“En daar ben ik nog heel tevreden over. Maar helaas zal ik nog wat moeten wachten voor een tweede transplantatie, want daar moet ik me voor kaalscheren en dat willen ze bij Familie liever niet meer. Niet alles wordt chronologisch opgenomen, en ze willen niet riskeren dat mijn haar in de ene scène veel korter of langer is dan in de volgende.”

Dat is niet het enige kwaaltje waar de acteur mee worstelt. “Tijdens een partijtje tennis tegen Charlotte ben ik vorige zomer in elkaar gezakt”.

“Ik raakte niet meer rechtop zonder hulp. Wat later heb ik het nog eens gehad toen ik aan zee de kindjes in de lucht had gestoken. Het schijnt dat die miserie voor het leven is. Eigenlijk zou ik naar een kinesist moeten, maar daar heb ik niet zoveel zin in”, stelt de Belgische acteur.

Bron: BNM