Caitlin Simm

Een moeder heeft een vijfsterrenvakantie naar Turkije gewonnen nadat ze had meegedaan aan een loterij voor slechts 70 pence (0,78 eurocent).

Caitlin Simm, 23, verzekerde zich van de gezinsvakantie na een gokje te hebben gewaagd op de Jet2holidays “Bid for a Break”-actie.

De moeder uit Wigan was de enige die aan de wedstrijd deelnam door het laagste bedrag van 70 p in te zetten.

Om deel te nemen, moeten klanten beslissen welke prijs ze willen betalen en een bod uitbrengen.

De biedingen gaan elke maandag om 9 uur ’s ochtends open. Tot donderdag kan op verschillende locaties worden geboden en de winnaars worden die dag bekendgemaakt.

Caitlin zei: “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik met Jet2holidays een luxe 5-sterrenvakantie heb gekocht voor slechts 70 pence.

“Ik ga graag op vakantie, maar de laatste jaren is het niet gemakkelijk geweest, dus dit komt op het perfecte moment.

“Ik heb het bod willekeurig gekozen en het geluk moet aan mijn kant hebben gestaan.”

Tot nu toe hebben tien gelukkige Britten zich verzekerd van vakanties naar Griekenland, Cyprus, Spanje, Turkije, de Canarische Eilanden, de Algarve en de Balearen.

“Dit wordt onze eerste gezinsvakantie en we kunnen niet wachten,” zei Caitlin.

“We willen Jet2holidays bedanken dat ze ons deze kans hebben gegeven, en ik zou iedereen willen aansporen om mee te doen en een bod uit te brengen, want het kan zijn dat jij de volgende bent die er vandoor gaat!

Steve Heapy, CEO van Jet2.com en Jet2holidays, zei: “Ter ere van onze 10e verjaardag voor Indulgent Escapes, hebben we twee zeer speciale 5-sterren luxe vakanties weggegeven als onderdeel van onze ‘Bied voor een Break’ campagne.

“We willen Caitlin feliciteren met het succesvol bieden voor onze tweede Indulgent Escape, en hopen dat ze een fantastisch verblijf heeft met haar hele familie in Dalaman.”

Dit komt nadat een man uit Darlington in dezelfde Jet2-vakantiecampagne een viersterrenvakantie inclusief retourvlucht met zijn gezin naar Turkije voor slechts £10,61 had weten te bemachtigen.

De heer Leitch zei dat hij in “ongeloof” was nadat hij het voor zijn familie gewonnen had.

Hij vertelde lokale media: “Ik kan eerlijk gezegd niet geloven dat ik zojuist een vakantie met Jet2holidays heb gekocht voor 10,61 pond.”

“Mijn familie houdt van Turkije, het is onze favoriete vakantiebestemming, dus ik ben in de wolken dat ik het succesvolle bod heb geplaatst.

“Ik ben zo enthousiast en kan niet wachten om op deze hoognodige vakantie te vertrekken. Ik zou iedereen willen aansporen om mee te doen, want je moet er tenslotte bij zijn om te winnen.”

Bron: Britse media