Pogorelaya Diana (links) en Muduza trahinera (rechts)

Helaas hebben sommige modellen ervoor gekozen een extravagante fotoshoot na te bootsen en iets te doen dat de woede van de plaatselijke Turkse bevolking in Fethiye heeft gewekt.

Volgens de plaatselijke media zouden de Oekraïense vrouwen naar de baai van Göcek zijn gereisd met de bedoeling de beruchte naaktfoto’s van het balkon in Dubai te herhalen.

Naar verluidt hebben zes Oekraïense modellen grote verontwaardiging veroorzaakt toen zij naakt poseerden terwijl zij zich op een jacht bevonden. De modellen waren met twee mannen toen ze probeerden het hoogbouw balkon debacle in Dubai na te bootsen.

“Het opduiken van een dergelijk beeld tijdens de afsluiting en de maand Ramadan heeft tot grote verontwaardiging geleid. Ook is men nieuwsgierig naar de mensen op de beelden die in ontspannen toestand ongepast ronddwalen op de boot”, staat te lezen in een bericht van de Turkse krant Lider.

Göcek, Fethiye/Muğla, Turkey

De fotoshoot vond plaats op zee om aan het publieke oog te ontsnappen. Helaas waren er ook andere mensen die de fotoshoot zagen en sommigen slaagden erin kiekjes van hen te maken en die gingen net viral.

Een van de modellen, Julia Vertova, gaf de volgende verklaring in een videoboodschap.

“Zoals we weten, is het beter om geen naaktfoto’s te maken in moslimlanden. We begrepen dit na de (Dubai) zaak met het balkon. Maar in feite moeten we onze eigen fouten maken, om de les zeker te leren. Dat wil zeggen, als je een naaktfoto wilt maken in Turkije of andere moslimlanden, doe dit dan niet – of alleen met maximale geheimhouding,” zei Vertova.

Op een video die door Turkse media is gedeeld, zijn de zes modellen te zien die in een “luxe boot” varen, vergezeld door twee onbekende mannen.

Een van de modellen is te zien terwijl ze haar bikinibroekje uittrekt, terwijl een ander paar topless op de boeg van de boot ligt.

Liefde werd bedreven

Interessant is dat de twee mannen wisten dat ze in de gaten werden gehouden, want op een gegeven moment draait een van hen zich om en zwaait naar de camera. Volgens een verslag in The Daily Star, werd een getuige geciteerd die zei: “Twee van hen waren gewoon de liefde aan het bedrijven.”

Dit leidde tot de arrestatie van de modellen, die urenlang werden vastgehouden en ondervraagd. Allen zijn nu terug in Kiev.

Urenlang ondervraagd

De politie in Turkije heeft een groep Oekraïense modellen aangehouden en urenlang ondervraagd nadat ze waren betrapt op een naaktstunt op een boot in Turkije.

Niet minder dan zes modellen werden op camera vastgelegd terwijl ze urenlang naakt poseerden toen ze eindelijk beseften dat ze in de gaten werden gehouden en in de problemen konden komen.

Andere modellen die werden geïdentificeerd zijn Veronika Kurgan, 21, , 20, en Ruslana Kovkova, 21. Een ander model heette Snezhana volgens East2West News.

De Turkse media en de lokale bevolking zijn vooral verontwaardigd omdat de naaktopname plaatsvond in de heilige maand Ramadan.

“Het opduiken van zo’n beeld tijdens de lockdown en de maand Ramadan heeft een grote verontwaardiging veroorzaakt. Ook is men nieuwsgierig naar de mensen op de beelden die in ontspannen toestand ongepast ronddwalen op de boot”, zo luidt het bericht in Lider.

Bron: Turkse media