In de rubriek (nieuws waarvan we niet wisten dat we dit nodig hadden) maakte Pringles bekend in het geheim 2 nieuwe smaken gelanceerd te hebben in het Verenigd Koninkrijk.

Het gaat om döner kebab en om pulled burger. Er was verder weinig uitleg nodig, omdat beide smaken klinken als het perfecte hapje bij een frisdrank tijdens de lockdown. Het bericht werd ook gedeeld door het account (newsfooduk) op instagram, dat zo’n 146.000 volgers heeft.

Er werd een foto van de rollen met de smaken gedeeld, met de uitleg dat de nieuwe smaken te verkrijgen zijn bij de Britse supermarkt Sainsbury’s. Officieel zijn de smaken nog niet uitgebracht, maar toch wist iemand deze goddelijke geschenken te vinden in een winkel van Saintsbury’s.

“We vroegen Pringles en Saintsbury’s of deze smaken exclusief zijn voor deze supermarkt. Als wij antwoord krijgen, horen jullie dat meteen. In het buitenland zijn deze blitse smaken al langer te verkrijgen, maar hier zijn ze voorlopig maar beperkt verkrijgbaar.”

Zoals je kan verwachten werden mensen gek na het lezen van dit bericht. Veel mensen tagden hun vrienden en schreven dat ze de döner kebab willen proberen. Toegegeven, het is een heel interessante smaak.

K.L.

(Bron: LADbible)