Nicole Kidman

 

De Oscar-winnende Hollywood actrice Nicole Kidman is als bekend gezicht verschenen in advertenties, die het Turkse toerisme promoot in verschillende buitenlandse kranten.

Internationaal mediabureau Global Connection (GC) heeft een gezamenlijke publicatie gelanceerd met verschillende invloedrijke kranten uit Rusland en Duitsland met als doel om reizigers aan te moedigen om Turkije te bezoeken. Duitse lezers konden het gezicht van de gerenommeerde ster bewonderen in campagnes gepubliceerd in de dagbladen ‘Die Welt’ en ‘Welt Kompakt’.

Russische dagblad

De reclame zal ook verschijnen in het Russische dagblad ‘Pravda’ op 14 maart. Tijdens een interview met Habertürk, werd Kidman gevraagd waar ze op vakantie zou willen gaan in Turkije. De Australische actrice antwoordde, “U bent aan het wachten tot ik Istanboel zeg, maar u vergist zich. We delen een gemeenschappelijke geschiedenis, dus ik wil Gallipoli zien”.

De aankondiging van Kidman’s toerismecampagne komt nadat Morgan Freeman onthuld werd als nieuwe gezicht voor Turkish Airlines in januari.

De Slag om Gallipoli, ook bekend als de Dardanellenveldtocht of de Gallipoliveldtocht, vond plaats op het schiereiland Gallipoli in het Ottomaanse Rijk van 25 april 1915 tot 9 januari 1916, tijdens de Eerste Wereldoorlog (Bron: Wikepedia)