De 23-jarige Andrea die 30 injecties heeft gehad om de “werelds grootste lippen” te krijgen is van plan om nog meer plastische chirurgie te ondergaan.

Andrea Ivanova, 23, uit Bulgarije, beweert het record te hebben gevestigd voor het enorme aantal injecties in haar lippen.

Ze heeft eerder gezworen dat niets haar zal weerhouden om haar lippen nog groter te maken, hoewel ze nu al zo groot zijn dat ze haar neusgaten bijna blokkeren.

En ze is nu van plan om haar borsten te vergroten door in Turkije onder het mes te gaan.

Andrea heeft eerder haar borstomvang vergroot van een 75C naar een 75E cup – maar wil haar borsten vergroten tot een H cup.

Ze vertelde de Britse media: “Ik heb al mijn ingrepen en procedures gedaan in de stad waar ik woon, in Sofia, maar ik ben van plan om mijn volgende operatie voor nog grotere borsten in Turkije te laten doen.”

Andrea begon in 2018 aan haar schokkende transformatie in een real-life Barbie.

Haar arts waarschuwde haar eerder om aandacht te besteden aan eventuele pijn in haar enorme lippen, omdat toekomstige procedures mogelijk “fataal” zouden kunnen zijn.

Ondanks de risico’s en de complicaties die komen met het hebben van enorme lippen, houdt ze vol dat ze niet genoeg kan krijgen van de ingrepen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Andrea reist momenteel echter vaak om andere redenen, waaronder haar belangrijkste hobby’s, zingen en plastische chirurgie.

Medisch toerisme wordt steeds populairder, zelfs onder Britten, omdat mensen massaal naar Turkije gaan voor tandheelkundige behandelingen, BBL’s en andere operaties.

Andrea zei: “De reden waarom veel vrouwen naar het buitenland reizen voor plastische chirurgie is dat er in andere landen soms betere plastisch chirurgen en klinieken zijn.”

“Natuurlijk zijn er ook vrouwen die voor hun plastische ingrepen naar een ander land gaan om geld te besparen, want in sommige landen zijn de prijzen van deze ingrepen veel goedkoper.

“Voor mij is de prijs niet van primair belang, want ik denk dat we in de eerste plaats moeten onderzoeken waar en wat voor specialisten er zijn op het gebied van plastische chirurgie.”

Zij voegde daaraan toe: “Voor mij moet de reden voor medisch toerisme altijd de zoektocht naar betere specialisten op dit gebied zijn, niet vanwege de lage prijzen. De prijs is niet belangrijk als we op zoek zijn naar kwaliteit en professionaliteit en het droomresultaat.”

Zelfverzekerd

Andrea beweert dat ze “zelfverzekerd en kalm” is wanneer ze reist.

Ze zei: “Wanneer er veel andere mensen om me heen zijn, zijn er altijd positieve en negatieve reacties van hen, mensen draaien zich altijd om om naar me te kijken, commentaar op me te geven, tegen elkaar te fluisteren.”

“Sommigen wijzen zelfs met de vinger naar me, ze discussiëren over mijn uiterlijk, sommigen fluiten naar me, er zijn er die lachen, de draak met me steken, en natuurlijk zijn er mensen die naar me toe komen en me feliciteren en met me op de foto willen.”

“Waar ik ook kom, er zijn altijd mensen bereid om met me op de foto te gaan, dat is geweldig voor me.”

Het verzorgen van haar beroemde lip is geen probleem voor de Bulgaarse influencer.

Ze zei: “Ik heb geen problemen met reizen, wat ik niet vergeet als ik ergens naartoe reis is dat ik altijd balsems in mijn tas moet hebben.”

“Dit is voor mijn lippen om ze constant te hydrateren, aangezien mijn lippen groot en dik zijn met veel hyaluronzuur, is het noodzakelijk om ze constant te hydrateren met verschillende crèmes en lippenbalsems, zodat ze niet uitdrogen.”

Bron: Turkse media